Oops.. I did it again (almost)

Kom precis hem från en trvlig, lång och väldigt varm inlines tur. Riktigt härligt att komma ut och rulla igen!
Som vanligt när jag kommer ut till Oscars stenen så börjar de bränna lite i mina gamla sår från inlinsen och självklart, envisa jag, slutar ju absolut inte åka för de.. Utan jag fortsätter åka utan att stoppa, sen när jag kommer hem sliter jag av mej inlinesen och hämtar en handduk ( blir ju sjukt varm av att åka i den här jävla värmen! ), känner att de bränner lite smått i fötterna men bryr mej inte riktigt men nu när jag satt mej vid datorn upptäcker jag en liten blåsa på min högra fot, precis där mitt andra ärr är.. så aja. Jag vet hur jag ska ta hand om de iaf!

Adde åkte iväg i morse så kommer inte träffa han på en hel vecka. :(

Tränade i tisdags med bra tränare! Camillla, Tomas och Cajsa är på ön så äntligen en klok träning!
Tack de behövde jag verkligen! Har fortfarande tärningsvärk men de är så de ska va! Så jag har fått i gång att jag ska börja träna klokt nu igen! :) Så därför började jag med att åka inlines idag. Ska nog kanske göra lite styrka om min träningsvärk tillåter xD
Härligt härligt allting jag är riktigt glad :)

Och välkommen Noel till världen! :)




Mr Jones - Counting Crows


I will paint my picture
Paint myself in blue and red and black and grey
All of the beautiful colors are very very meningful
Grey is my favorite color
I felt so symbolic yesterday
If I knew Picasso, I would buy myself a grey guitar and play



Hi guys?

Jaha hamnade som vanligt här igen.. dock rätt skönt att bara slappa framför datan..
 Trevlig dag med Amalia igår, satt typ och spela The Sims (geeks I know ;) ) och gick i genom min Spotify lista. Me <3 Spotify!
Kvällen såg jag film med Adde, en härlig film vid namn Oh brother where are thou. Har sett den alldeles för många ggr men den är liksom.. speciell. Plus att det är mycket bra musik i den.
Filmen handlar om tre förrymda fångar som är på jakt efter en skatt, och stället där skatten ligger ska fyllas med vatten om några få dagar, och sen händer det väldigt många udda saker på vägen dit. En av huvudrollsinnehavarna är George Clooney!
Jag insåg att den där filmen lät som en riktig barnfilm, så jag tänkte att om jag nämnde George Clooney kanske man skulle fatta att de inte är det, tro mej de är inte en tecknad barnfilm! xD
Juste jag och Adde spelade tennis igår oxå! Jag ägde han lätt.. eller njaa inte riktigt, men man kan ju alltid försöka :)
Men så dålig är jag faktiskt inte på tennis! Han har lovat att han ska lära mej spela innebandy också.. Han vet inte vad han har gett sej in på!
Alla som har sett mej spela innebandy vet att jag springer omkring som en dåre och skjuter överallt.. och har absolut ingen bollkänsla överhuvudtaget xD Men men nån har väl nån gång dagt "Vi är gymnaster, vi behöver inte kunna ha bollkontroll". Om ingen sagt det innan så har jag sagt det nu!
Sen finns det säkert många gymnaster med bollkontroll också.. Dock måste ju faktiskt rytmiska gymnaster ha de!
Äsh jag ger upp de här..

Jag måste erkänna att jag saknar skolan en aning.. Jag saknar att ha nått att göra på dagarna och träffa alla varje dag. Plus att de alltid händer nått roligt en skoldag, då sitter man inte jämt och ständigt framför den här burken. eller den andra burken.. Tvn..
sen kan jag ju inte påstå att jag saknar prov, matte, fysik och sånt men. You see what I mean..
 nej nu måste jag komma på nått att göra!

Bye bye Baby!
/Hed

Happy, Happiest

Hallo!

Sitter och väntar på att Adde ska komma hit, han borde komma när som helst :)
Sov så otroligt dåligt i natt, jävla sämpo säng! måste verkligen ha en ny! Men men.. funderar på att sova på madrass i natt faktiskt.. allt är bättre än min säng nu!
vaknade typ 10.30. typ 15 min senare låg jag ute o solen och åt mackor. härligt faktiskt! :)
Stack sen till farmor, tänkte att de faktiskt var ett tag sen jag va där så varför inte?
Åt självklart stuvade makraoner hos farmor! Hur gått som helst ju :D
 Tog en go stund innan jag lyckades ta mej ur soffan hos farmor och cykla hem igen men nu så!

Rätt skönt att va hemma faktiskt..
Beställde skivor direkt när jag kom hem!
Så nu är Paramores skiva Riot! och Kings Of Leons nya skiva Only By The Night on its way! :)
Har tänkt beställa de skivorna länge men de har bara inte blivit så :/
borde fixa en present till syster oxå men orkar inte än.. vet ju vad jag ska köpa så ;)
Usch jag slösar alldeles för mycke pengar nu.. Men men kanske de pengar är till för?

aja Adde kom nu :) Hejs / Hedda

Backy backy

Nu har jag inte skrivit på väldigt länge men har lixom inte riktigt orkat..
Kom hem från sthlm i förrgår, shoppat lite och vart på grönan med Amalia, Julia och Nellie :)
Härligt värre!
Har nu åkt Insane, Extreme och Fritt fall på grönan ;) plus några till of course :)
vi såg oxå filmen baksmällan, riktigt skön film dock lite speciell...
sista dagen shoppade vi!
Köpte ett vit linne på gina, ett par mintgröna byxor, marinblåskjorta från h&m som satt helt perfekt! Brukar ha svårt att hitta skjortor med tanke på att jag har rätt breda axlar men smal midja men den satt helt slim!
plus lite fler grejer :)
Känner att jag vill komma igång med träningen igen.. missade ju vår enda träning den här veckan pga sthlm... jag klarar inte av att träna 1 gång i veckan, de går bara inte!! jag kommer börja klättra på väggarna snart...
nu när vi äntligen har kloka tränare på Gotland missar jag den träningen -.-
jag önskar verkligen att vi kunde få en klok tränare som visste exakt vad han/hon pratade om och hade erfarenhet av gymnastik osv.. men men de händer väl inte än på ett tag, men man kan alltid hoppas!

Jag läste på Veronica Wagners blogg här om dagen   och fick en rejäl chock!
Det stog om mej om dagen i Almedalen! :D
Gissa om jag blev glad!!!?
Egentligen hade jag redan gått och lagt  mej men när jag läste de hade jag kunnat köra typ trippel salto på gräs! så glad va jag! :D
De va en härlig överraskning :)
Tack Veronica! :)

Men nu återstår problemet vad jag ska göra idag!?
De är massa fint väder och jag sitter här inne... Jag åt faktiskt frukost ute så de tyckte jag va duktigt ;)
Funderar faktiskt på att gå ut och gymnastisera lite! :)

Vi får se vad som händer! Hejs / Hedds



One of the happiest days of my life?

Tvingade upp med själv 06.45 och gjorde mej i ordning, sen kom Karro och hämtade mej undefär 07.40.. vi cyklade ner mot Almedalen där vi skulle jobba. men problemet är att vi vet inte vart vi ska jobba! så vi går omkring överallt i Almedalen och letar efter en gymnastik logga men hittar ingenting.. de enda vi hittar är typ Hälsoloppet eller nått och en motorsports tält..
Men vi bestämmer oss för att gå en gång till runt Almedalen, då ser vi redskap! Så vi går dit och vi hade hittat rätt!
Precis när vi kommit dit började det regna. och d e regnade större delen av förmiddagen.. lite innan tolv började det spricka upp, så vi ställde ut en fin liten redskapsbana för barnen och blåste upp Airtracket. När solen kommer, kommer de folk!
Alla var intresserade av studsiga saker!
Vi gymnaster latchade omkring eller hjälpte barnen att latcha..
Plötsligt sa Julia: Hedda, hon är här nu!
och jag började skaka, Veronica Wagner stog bara några meter ifrån mej och pratade med Gymnastikförbundets ordförande!
Veronica bestämde att alla skulle leka Följa John med henne, och de skulle ju bara va dumt att säga nej till de!
åldrar från 2 år till typ över 40 studsade omkring på Airtracket.. Dock tyckte jag att de var ett lite skumt airtrack, för de va så tunt och platt på nåt sätt.. men men de va roligt iaf!
Sen kom de fram en människa som frågade om jag ville bli intervjuad, ookej why not? Jag såg säkert förjävlig ut men jag kanske hade nått vettigt o säga`?
Veronica fick mej o tänka i nya banor runt vissa övningar, som tex hjulnng-Delad-Samlad-delad eller salto på slutet.. har absolut aldrig tänkt på at man kan göra sånt! Men när hon körde såg man verkligen vilken kraft hon är! Hon är 150 cm lång och ett kraftpaket! Men det som förvånade mej mest var att hon va så otroligt down to earth och otroligt shysst och snäll. hon tog sej vekrligen tid med sina fans, de såg lixom ut som att faktiskt ville vara där!
Hon gjorde verkligen min dag så mycke bättre än va den redan va!
När hon skrev autografer så börjde hon klaga på sin penna om att hon ville ha en tjockare, och bara av en händelse så hade jag en i min väska! LOTTO!!!! :D
Oc när hon skrev min autograf skrev hon "Bra jobbat Hedda! :)" och jag trodde typ jag skulle börja gråta! jag va så glad!!
Många tycker säkert att jag är väldigt tööntig, men om ni tänker så här: Vem är din största idol? Tänk dej att spendera en eftermiddag med din idol, vilket humör hade du varit på då?
Då Kankse du förstår lite bättre ;)
Redan när jag började få Idoler har hon alltid varit min största, och att få träffa henne, utmana henne, få hennes autograf, prata med henne och träna med henne är helt ovärdeligt! Den här dagen kommer jag nog sent glömma!

Tack Veronica! :)

RSS 2.0