Alla små saker

Har precis fixat nått lokstöd till killtruppen.. fattar ju nada och inget funkar, mina gymnaster verkar va för gamla för att de ska funka eller nått^^

Soft dag idag, vaknade i morse och va superstress, va helt säker på att vi började 8, precis när jag ska låsa dörren kommer jag på.. fan vi börjar 20 över.. men men fick jag lugna ner mej iaf :)
Börjad emed väldigt oseriös matte, gick över till so/engelska som vi tydligen slog ihop.. satt och garvade med Nellie i nått skumt rum mellan datasalarna. Skullem spela in en engelska sak, men blev aldrig riktigt bra, fuck ;)
Bilden hann man inte göra så mycket på, är klar med bokstäverna på mappen men inte ens börjat med siffror.. Inte jätte snyggt men okej! Sen blev det ingen gympa, men satt kvar med Nellie i caffis till 20 över 2. Stack hem och sitter nu här.

SOaré träning på fredag med allt folk som ska va med. Känns tyvärr inte som att de kommer bli bra den här gången.. Jag vill fortfarande sjunga en egen låt som ingen annan bestämt åt mej, men får väl se hur många som ska va med.

Har träning ikväll, får se hur det går med min konstiga häl och halvt brutna tå! Tror att vi pratade om att skippa friståendet... jävlit tråkigt att vi inte kan tävla på de, känns alltid förjävligt att skippa ett moment.. Hatar att vi är så få, för då tappar ännu fler suget, och vi blir ännu färre..

Fick en sjuk lust att sjunga :O

Längtar tills 30 november! Paramore <3

Girls just wanna have fun!      
/Heds






Paramore

Dax att skriva ett nytt inlägg, om jag ska va ärlig har jag inte hunnit.. Skola träning och allt möjligt har satt igång och datorn har inte vart högsta prioritet.. Min första helt lediga dag på typ 4 veckor. egentligen inte helt ledig med tanke på att jag ska på innebandy match senare, ha rinte ens någon att gå med, men hittar säkert någon där nere som är skoj att prata med.

Var ute hos Emil igår kväll med Nellie, Fanny och Rickard. Badade Jacuzzi sen såg jag pytte lite film, åkte hem rätt tidigt. Rätt skönt faktiskt :)
Åt marängsviss med Nellie nån dag oxå, riktigt gott :)

Bestämde för någon vecka sen att jag ska på Paramore 30 november med daddy! :D
Känns helt otroligt att ag ska få se mitt absoluta favorit band! Ska bli riktigt roligt, massa folk jag känner ska dit oxå så då blir det änni lite roligare :)

Känner mej helt sönderstressad, veckan har varit hemsk.. Har ingen praoplats som ska va inne den här veckan, är helt slut i huvet.. Jag har glömt tider och att jag har nycklarna till träningen, så dom vart inte så glada på mej.Men jag har aldrig glömt nyckeln nånsin förut men nu har jag glömt dom 2 ggr på 1 vecka. Men men måste ta nya tag inför nästa vecka. Anniken tjatar på mej att jag tar på mej för mycket grejer, Adde tjatar på med att jag tar på mej för mycke saker och likaså mina vänner.. Jag måste lära mej att ta mindra ansvar ^^

Vaknade i morse av att solen tog död på mej genom fönstret.. typ vid 8, gick upp en halvtimme senare satte på tvn och nämen! Repsrisen på VMA började precis, så stat och såg de till 11. RÄtt skönt att bara slappa faktiskt. För en gångs skull. Men som sagt innebandy match ikväll, får väl se om jag hittar någon jag kan prata med där :)

Puss hejs / Heds

RSS 2.0