Ta åt er! :)

Har inte lyckats komma in på bloggen förän nu.. Nått fel på sidan eller nått, aja så kan de gå.

Vill bara meddela att tävlingen gick bra!
4a i hopp och silver i matta! :)
Vi har de svårt, men vi klagar inte utan vi försöker så gott vi kan. Vi är inte bortskämda med bra hall, redskap eller tränare, men vi är jävligt grymma och är stora konkurrenter med Sthlms lagen som har i stort sett allt vi inte har. Som sagt det är tungt men vi slutar inte kämpa, vi tar hand om alla tävlingstrupper i föreningen, och glömmer ibland bort oss själva, men vi löser de och finns alltid där för varandra! De låter som ett Super Crew i mina öron, men det är Visbytruppen!
Tack min underbara trupp:
Julia Gillros, Fanny Nilsson, Micke Ekelöf, Nina Berggren, Anna Carlsson, Wille Andergren, Alex Forsberg, Josefin Bevaqua och Nicole Möller hade varit lite svårt utan er! :) <3
Min älskade andra familj, vi är bäst :)

Våra tävlingsvarv finns på youtube, bara att söka på Visbytruppen :)

Gymnastik<3
/ Heds :)       










Sönder.

tebax igen! Kul att jag typ skriver med 2 veckors mellanrum! aja jag skriver nån gång iaf ;)

Har som vanligt späckat shema. Speciellt nu inför tävlingen, plus att jag har prao oxkså. Praoar på BJ Konsult, stort blått hus precis vid Atterdags för alla som vill veta!
Har varit super stress senaste dagarna så när jag kom till jobbet åkte jag hem igen för de gick inte.. Men nu efter att ha sovit är jag back on track!
Har hört att jag ser väldigt trött ut, och de är jag ju. Stress kombinerat med dålig sömn så blir de inte superduper.

Måndag: Gymnastik 2 h
Tisdag: Gymnastik 4h
Onsdag: Innebandy 1h
Torsdag: Gymnastik 2h
Fredag: Gymnastik 3h
Lördag: LEDIG!!
Söndag: Gymnastik 4h

Plus Adde vänne roch plugg... Men efter tävlingen kommer jag ha mer tid igen. då är de inte lika viktigt att jag är på alla träningar, så då är jag tebax!

BTW!!!! JAG HOPPAS ATT ALLA KOMMER PÅ TÄVLINGEN DEN 17 OKTOBER!!!!!


Vill ni se när jag tävlar borde ni komma runt kl 4 :)
Själv ska man va där från typ 7, jobba under A-klassen, den blir det tävling med min gymnaster vid 12, sen ska jag själv tävla vid 4 :D
Osäker på hur det kommer gå, men jag tänker iaf satsa allt :)

Fick precis ett mejl på facebook som en praktikant på dagis hade skickat, hon hade tydligen döpt sin dotter efter mej! :O

Har nu skrivit klart Visbygymnasternas lapp som ska delas ut ikväll och nu börjar jag bli hungrig så ska äta och se tv!!

Hejs / Heds

RSS 2.0