Nons

Idag har jag bara lust att skriva nonsens bara skriva.. men då kommer ju alltid problemet att man inte vet vad man ska skriva. Nästa vecka har jag prov i både so och spanska, men har studiedag på onsdag och på torsdag kommer Olle från Fråga Olle till skolan :D
Känt mej väldigt trött senaste tiden, men energin börjar komma tillbaka nu. Har haft mycket att tänka på men har pratat ut allt och då känns verlkigen allt mycket bättre. Har lucia träning i morrn direkt på morgonen, vet inte om jag ska ställa upp i nomineringen som lucia. Eller har redan blivit nominerad av Nellie men jag känner inte riktigt att det är min grej. Undrar vem jag får gå med. Kommer vara helt lost men så får det va :)

VG+
Jag hatar det betyget! Det är betyget jag får på alla jävla inlämningar, prov och allt möjligt. Det är ju bra men stör mej på att aldrig få något annat.

Träningen i tisdags gick sjukt bra, kändes positivt, tills Anniken drog upp allt med att vi kommer ha de skit jobbigt framöver.. vi har klarat de förut så varför inte nu? Var nära att börja gråta.
Men det var bara att bita ihop och försöka fortsätta hålla träningen positiv.
Ska träna mina pojkar sen, ska hitta på något åt dom. Är så jävla trött på att bara köra tumbling med dom, med tanke på att det är ytterst sällan Patricia kan komma så har vi ingen med trampett utbildning där.. Kul att jag och Micke som är 14 bast ska ta en grupp i stort sett helt själva och jag har väl i stort sett allt ansvar. Dock rätt roligt, och är glad att jag inte har jätte mycket ansvar för Nybörjarna och Visbygymnasterna :)
Och vi ska få en kamera till hallen, de är superduper :D

Men nu kom Adde!

I Miss You, All The Small Things, Thats What You Get!
Härliga /Heds

RSS 2.0